Despre noi

 

Ferma noastra este localizata in sudul Romaniei, mai exact in jud. Dolj, Comuna Mischii, sat Motoci, str. Agromecului nr. 148 si se ocupa cu cresterea caprinelor si productia de lapte de capra si produse derivate din acesta.

 

Ferma este amplasata pe o suprafata de 30.000 mp cu constructii moderne si echipamente de ultima generatie pentru procesarea laptelui. Efectivul de caprine al fermei este alcatuit din capre rasa SAANEN si ALPINA FRANCEZA pentru lapte.

 

Fabrica noastra proceseaza zilnic lapte care provine din ferma proprie si este de cea mai buna calitate care este atent verificata de tehnologii si veterinarii nostri.

 

Atuurile care ne recomanda sunt utilajele folosite in productie, experienta si atentia personalului care se ocupa de partea de ingrijire a caprinelor, sanatatea animalelor, volumul mare de productie oferit, si nu in ultimul rand experienta in piata de peste 10 ani, firma SC CAPRI-LACT SRL fiind infiintata in anul 2007.

Noi va ajutam sa traiti mai sanatos .

 

Partenerii nostri:

 

Laptele de capra este foarte hranitor, iar copiii il prefera in locul celui de vaca datorita gustului sau placut. Ademeneste-l pe copilul tau zilnic cu cate un pahar cu lapte de capra, indulcit usor doar cu putina miere.

 

Structura chimica a laptelui de capra este foarte similara cu cea a laptelui matern, ceea ce inseamna ca organismul bebelusilor il accepta mult mai usor in cazul in care este necesar.

 

Laptele de capra se digera mult mai usor, asadar reprezinta un aliment perfect pentru persoanele in varsta, pentru cei care au probleme cu digestia, pentru cele care urmeaza un regim alimentar strict, dar si pentru copii .